Bezár

SZTEhírek

GTK_plakatpalyazat

Plakátpályázatot hirdetett az SZTE Gazdaságtudományi Kara 25. jubileumi évének alkalmából

Plakátpályázatot hirdetett az SZTE Gazdaságtudományi Kara 25. jubileumi évének alkalmából

2024. május 17.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar az idei évben fennállásának 25. jubileumát ünnepli. Ez alkalomból plakátpályázatot hirdetett, amely mindenki számára nyitott volt a hallgatóktól az alumni közösségen át a dolgozók köréig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az elkészült plakátokat gondos munkával válogatta ki az előzsűri, így 22 pályaművet állítottak ki. A plakátok 2024. május 14. és június 10. között tekinthetők meg a Kárász utcán.

Az esemény nem ér véget a kreatív művészeti alkotások elkészítésével és bemutatásával! Az oktatói zsűri által kiválasztott első három helyezett mellett közönségdíjast is hirdetnek, melyhez a közönség közreműködését kérik. A kiállított munkák közül mindenkinek lehetősége van szavazni a számára legkedvesebb, legkreatívabb alkotásra, egészen a kiállítás végéig a plakátokra kihelyezett QR-kódokon keresztül.

A GTK által szervezett plakátpályázat – amellett, hogy a kar hallgatóit és dolgozóit minél inkább bevonhassa a mérföldkőnek számító eseménybe – céljául tűzte ki, hogy a város lakóit még közelebb hozza a Karhoz a közönségszavazással.

A pályázat és a kiállítás részleteiről további információt a kar honlapján, valamint a közösségi média platformjain találhatnak. Látogasson el május 14. és június 10. között a Kárász utcára, és szavazzon kedvencére!

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek