Bezár

Hírarchívum

Selejtezési kampánnyal erősíti a GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda az SZTE Zöld Egyetem törekvéseit

Selejtezési kampánnyal erősíti a GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda az SZTE Zöld Egyetem törekvéseit

2012. október 31.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Egy akkora szervezetnél, mint a Szegedi Tudományegyetem az évek során nagy mennyiségben gyűlik össze olyan irat, mely „megérett” a selejtezésre. Ehhez nyújt segítséget kampányával a GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda oly módon, hogy az összegyűjtött iratokat begyűjti, elszállítja, megsemmisíti, és gondoskodnak az újrafelhasználásról is. A megsemmisítés az Egyetem Tompai Kapu úti Központi Raktárában történik. Minden irat garantáltan megsemmisítésre kerül, és majd mint darált papír kerül újrahasznosításra.

A Szolgáltatás Szervezési Iroda így kíván részt venni a Zöld Egyetem tevékenységében, széles körben népszerüsítve a törekvéseket, egyúttal pedig megtisztítani az irodákat, irattárakat, raktárhelyiségeket.

A 2012. október 11-i kampánykezdés óta már 7 tonna iratot gyűjtöttek be az Iroda munkatársai, de továbbra is várják az egyetemi egységek iratmegsemmisítési igényeit.

A kampány kapcsolattartója Viszmeg Ivett főmunkatárs, (telefon mellék: 5604; e-mail cím: viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu)

Az új igények az időjárástól függően kerülnek ütemezésre, teljesítésre.

A mindennapi működés során keletkező, bizalmas információkat nem tartalmazó papírhulladék gyűjtése továbbra is a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. által kihelyezett szelektív hulladékgyűjtőkben történik.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek