Bezár

Hírarchívum

nyito_doktori_kepzesek_2023

Doktori képzéseit mutatta be az SZTE

Doktori képzéseit mutatta be az SZTE

2023. május 12.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem és az SZTE Doktorandusz Önkormányzat szervezésében május 10-én Doktor Képzések Nyílt Napját tartottak a Dugonics téri központi épületben. A programon bemutatták a doktori életpályát és az egyetemen folyó doktori képzéseket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az eseményen az SZTE Doktori Iskolák képviselői standos formában és előadással tájékoztatták a mesterképzésen tanuló és végzős hallgatókat. A rendezvényt Dr. Mezei Péter egyetemi tanár, az SZTE Doktori Intézet igazgatója nyitotta meg gondolataival a doktori képzésekről, doktoranduszi életpályáról. Ezt követően Balázs Dóra ismertette az SZTE Doktorandusz Önkormányzat és a Doktoranduszok Országos Szövetsége munkáját.

doktori_kepzesek_nyilt_napja
A rendezvényen készült képek itt megtekinthetőek. Fotó: Kovács-Jerney Ádám


Az előadásokat követően a karok Doktori Iskoláinak képviselői standoknál várták az érdeklődőket, ahol bárki feltehette kérdéseit a doktori képzésekkel, lehetőségekkel kapcsolatban. A Szegedi Tudományegyetemen jelenleg 4 tudományterületen – bölcsészettudományok, orvos- és gyógyszerésztudományok, társadalomtudományok, természet- és műszaki tudományok – 19 Doktori Iskolában folyik doktori képzés.

SZTEinfo

Fotó: Kovács-Jerney Ádám

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek