Bezár

Hírarchívum

pwc_borito_munkahely_kerdoiv

Neked milyen a tökéletes munkahely? Mondd el a véleményed és nyerj!

Neked milyen a tökéletes munkahely? Mondd el a véleményed és nyerj!

2023. október 09.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem idén csatlakozik a PwC Magyarország független kutatásához, ahol arra keressük a választ, hogy Neked milyen a tökéletes munkahely. Akár egyetemista, pályakezdő vagy tapasztalattal rendelkező munkavállaló vagy, szeretnénk jobban megérteni, hogy milyen szempontok fontosak számodra a munkahely választás során.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Mondd el a véleményed Te is!

A kérdőív segít reálisan végiggondolni (leendő) munkahelyeddel szembeni elvárásaidat, melyek segítségül szolgálhatnak számodra a karriertervezés, vagy épp egy állásinterjú során. Továbbá, a vállalatok betekintést nyerhetnek a fiatalok munkahely választáskor fontosnak vélt szempontjaiba, ezáltal lehetőségük lesz egy új igényekhez jobban alkalmazkodó munkahelyet teremteni.

Mi a teendőd? Az online kérdőívet bármilyen eszközről kitöltheted:

https://s.zurvey.io/tokeletesmunkahely?uni=szte

A kitöltés határideje: 2023. Október 20.

A felmérés kb. 12 percet vesz igénybe, melynek során olyan juttatási elemekről kérdezünk, mint a fizetés, a karrier, a személyes fejlődés, a rugalmas munkarend, vagy éppen a home office lehetősége. A felmérés anonim, ezért válaszadáskor bátran légy őszinte! A felmérés magyar és angol nyelven érhető el.

Véleményed nettó 1.000.000 forint készpénzt érhet!

Véleményed nagyra értékeljük, ezért a kérdőív végén magánszemélyként regisztrálhatsz a PwC Magyarország nyereményjátékára, melynek fődíja nettó 1.000.000 forint!

A regisztrációhoz személyes adatok (e-mail cím, név) megadása szükséges, azonban az adatokat a felméréstől függetlenül kezeljük, így véleményed anonim marad. Előre is köszönjük, hogy véleményed megosztod velünk!

Borítókép: PwC Magyarország

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek