Szegedi Tudományegyetem, Zeneművészeti Kar  Ahol tudás és szándék találkozik

Kapcsolataink

IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft.

logo

Együttműködő partnerünk a 2014-2020-as Európai Uniós Fejlesztési Időszakban.

2015. május 07.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. működését 15 éve azzal a céllal indította el, hogy elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információs társadalom szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen a fejlesztésekben és a megvalósult rendszerek üzemeltetésében.

A cég három üzletágának a történetét, 2000-től napjainkig, az alábbiakban foglaljuk össze:

A vállalat már a kezdetektől számos jelentős megbízást kapott az Európai Uniós projektekben, elsősorban az on-line és B2B webes alkalmazások fejlesztésében, üzemeltetésében, valamint az Európai Uniós pályázati projektek megvalósításában, arculatok kialakításában.

Nagy hangsúlyt fektet a KKV-k kiszolgálására. A nyilvánossági elemek kialakításokban a korszerű technológiákat és trendeket követi. Szakmai tapasztalatainak megszerzésében támaszkodott az EU-s normatívák elsajátítására, így számos pályázat megvalósításában vett és vesz részt.

Az elmúlt évek során megbízásai kiterjedtek az önkormányzati tulajdonban levő lakossági közszolgáltatást végző nagyvállalatokra és az önkormányzatokra is.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft., a projekt menedzsment területén is jelentős referenciákat szerzett, mind az NFT I., UMFT és USZT programokban. Megvalósításához fűződik Európai Területi Együttműködési programok részeként HU-SRB IPA, valamint a Közép-Európai transznacionális programok (CE) számos projektje.

A fentiek okán az IR Kft. ROP-VSTA -2012-akkreditált tanácsadó vállalat címet szerzett.

A több mint tíz év alatt megszerzett szakmai tapasztalatait 2013-tól felnőttképzésben adja át tizenhárom területen, egy színvonalas iroda komplexumban Szeged belvárosában.

Ezekről szakmai referencia anyagainkban ki is térünk.

2014-től a vidékfejlesztési program megvalósításában aktív részvételt kíván elérni.

Az elkövetkezendő 2014-2020-as Uniós programozási időszakban mind több olyan feladat vár a vállalatok és intézmények számára, amely a fenti programokban jártasságot, elismertséget szerzett cégekkel együtt valósítható meg, s melyekre vállalkozásunk nyitott!


webes elérhetőségért kattintson ide: webpage